Välkommen


 

Tanken att vilja bli ekofrisör, eller naturfrisör, är att vilja hitta ett mer naturligt och långsiktigt hållbart sätt - för mina kunder, för naturen och för mig. Att inte belasta miljön eller våra egna kroppar i onödan. Därför har jag nu i ett antal år studerat, genomgått ett antal olika utbildningar och lärt mig mycket. Jag har också lärt känna ett antal likasinnade i hela Sverige och vi hjälper varandra framåt. Och jag konstaterar att det finns idag - möjligheter!Jag kan nu erbjuda gamla och nya kunder ett alternativ. Ett alternativ som bl.a. inte innehåller kemikalier. Och möjligheter som i varje fall är ett klart bättre val för kroppen och miljön än de som används idag. Naturligt och långsiktigt hållbart. Som kund har du nu ett mer hållbart alternativ.

Du kan välja
- att inte belasta din kropp med ämnen som inte är bra för den,
- ett alternativ som skonar vår miljö och natur,
- att köpa schampo, gelé och andra hårprodukter som är naturliga,
- att klippa och färga dig hos en ekofrisör.

    

I det jag erbjuder ingår, förutom det traditionella sättet att arbeta på, bl.a. hårbotten- & ansiktsmassage, energiklippning, naturlig hårfärgning, hårtest, hårmineralanalys samt förslag till kurer och behandlingar.

Produkterna och färgerna är baserade på naturliga, oftast ekologiska, råvaror och ämnen som så lite som möjligt belastar ditt hår, hårbotten och inte heller din kropp och naturen.

Och det blir lika vackert, du känner dig lika fräsch – MEN - du mår bättre!

Varmt välkommen!
Anette

Ps. När frågade du din frisör vad din hårfärg innehåller och vad som finns i schampot och stylingprodukterna?
- Nej, tänkte just det…

   

Tanken att vilja bli ekofrisör, eller naturfrisör, är att vilja hitta ett mer naturligt och långsiktigt hållbart sätt - för mina kunder, för naturen och för mig. Att inte belasta miljön eller våra egna kroppar i onödan. Därför har jag nu i ett antal år studerat, genomgått ett antal olika utbildningar och lärt mig mycket. Jag har också lärt känna ett antal likasinnade i hela Sverige och vi hjälper varandra framåt. Och jag konstaterar att det finns idag - möjligheter!

Jag kan nu erbjuda gamla och nya kunder ett alternativ. Ett alternativ som bl.a. inte innehåller kemikalier. Och möjligheter som i varje fall är ett klart bättre val för kroppen och miljön än de som används idag. Naturligt och långsiktigt hållbart.