Hårbottenmassage & Energiklippning

Hårbotten- & ansiktsmassage

Man masserar i torrt hår eller med någon särskilt utvald ekologisk olja
för ditt
hårbotten-/hårproblem. Massagen omfattar inte bara huvudbotten utan även ansiktet och öronen. Här finns många akupunkturpunkter som är sammankopplade med både knoppen och resten av kroppen.

Massagen ökar blodcirkulationen vilket ökar näringstillförseln till hår och hårbotten. Massagen stärker håret och stimulerar hårväxten vilket hjälper till att läka eller förbättra hårbottenproblemet. Men hjälper även kroppen att göra sig av med gifter och slaggämnen som är upplagrade i kroppen.
Och - håret får bättre kvalitet och glans.

Efter massage bjuder jag gärna på en c-vitamin drink.

Jag rekommenderar att göra massagen innan färgning då det blir ett klart bättre resultat.

Man kan göra massagen som en intensiv behandling (kur) för att komma tillrätta med vissa problem. Kuren omfattar fem gånger, helst en gång i veckan, för bäst effekt. Givetvis till ett förmånligt paketpris.

 

Energiklippning

Låter lite ”knasigt” men det hela handlar om att man klipper efter en speciell teknik i lugn och ro, att ta sig tid för att kunna skapa balans och ett naturligt fall i håret.

I en energiklippning tunnar man inte ut håret eller skär med kniv. En del av oss känner av om det är rätt balans i håret, andra av oss blir bara ”sedda” av andra som mer balanserade…

Energiklippning gör man även efter massagen eller innan färgning då resultatet blir bättre.