Hårvårdsprodukter

De produkter som jag använder och säljer är naturliga, och delvis eller helt ekologiska, som inte belastar kroppen och miljön. Bl.a har jag Hårologi, Sante Logona, doftfria shampon och balsam, vax, oljor, borstar, Aloe Vera, teer, såpnötter (att tvätta med, tvålar och rasullera.
Men de som är kundernas favoriter är DERMANORD och faith in nature.

 Dermanord_logga  

- Genuina, svenska och ekologiska produkter -

Vetskapen om de vegetabiliska och eteriska oljornas positiva inverkan på oss och vår miljö är grunden och drivkraften bakom DERMANORD. Företaget erbjuder i möjligaste mån närproducerade, ekologiska och helt och hållet naturliga hudvårdsprodukter.

Det år först på senare år som man har konstaterat i vetenskapliga studier att kroppen tar upp det vi stryker på huden eller tvättar oss i. Denna nya kunskap har gett oss flera medicinska produkter. Plåstret som används för att minska rökbegär och salva som kan lindra smärta är några exempel. Men oljor har använts i mer än 4000 år…

 

faith_in_nature

Faith in Nature grundades av Britten Rivka Rose över trettio år sedan, med det tydliga uppdraget att producera hud-och hårvårdsprodukter från naturligt framställda källor, som hade inga syntetiska tillsatser, och som varken skadar användaren eller miljön. Detta är lika sant idag som det var då.

Från dessa tidiga banbrytande dagar har växt till ett företag, som fortfarande leds av Rivka och hennes make Aron, som lyckas kombinera de modernaste tekniker för produktion med formulering av färdigheter och kunskaper om växter som är i vissa fall tusentals år gamla. En sann blandning av det bästa av det gamla, med det bästa av det nya.

Bland de mest populära produkterna märks bl.a schampo med Choklad, Lavendel och geranium, Aloe Vera samt Jojoba!