Om mig

Hårkällan Anette

Om mig


Jag har arbetat som frisör i många år och brinner verkligen för det. Hos mig finner du en hemtrevlig salong i en lugn och behaglig miljö. Under mina år som frisör har jag kontinuerligt utbildat mig, bland annat:


  • Gesällbrev
  • Certifierad av Grön frisör (se mer info på gronfrisor.se)
  • Utbildad Hårolog av Hårologi
  • Miljöfrisör enligt Östanå-modellen

 

Ett besök hos mig på Hårkällan innebär att du kan klippa, färga och styla håret utan att utsätta dig själv för skadliga ämnen. Välkommen!

En allergivänlig salong


Om du upplevt klåda eller haft annan allergisk reaktion när du färgat eller använt hårprodukter, kan du känna dig trygg med att jag kan erbjuda ett allergivänligt alternativ. 

Varför ekofrisör?

Varför inte? Idag vet vi mer än någonsin om hur kroppen påverkas negativt av kemikalier och tillsatser. Vi väljer bort skadliga ämnen i allt större grad när det kommer till vad vi äter eller vad vi har på oss. Har du däremot tänkt på hur din hälsa samt hår påverkas av skadliga ämnen? Traditionella hårfärger, schampon och stylingprodukter innehåller massvis med skadliga ämnen som både kan vara allergiframkallande, hormonstörande samt irriterande för hud och ögon.


Men idag finns det gott om produkter som ger fantastiska resultat - utan att påfresta din hälsa.


Därför växte min strävan mot att vilja bli ekofrisör/naturfrisör fram. Det handlar helt enkelt om att hitta ett mer naturligt och långsiktigt samt hållbart sätt att jobba på för att inte belasta miljön eller våra egna kroppar i onödan.